MFC de Swingel te Wijnjewoude zoekt beheerder(s)

de_swingelMFC de Swingel, kloppend hart van een duurzaam dorp. Het bestuur van MFC De Swingel te Wijnjewoude zoekt op korte termijn beheerder(s).

Het dorpshuis stelt haar faciliteiten ter beschikking aan verenigingen, stichtingen, bedrijven en particulieren. Wij beschikken over een goede en ruime accommodatie met multifunctionele gymzaal, bar, vergaderruimten en een terras.

Wie zoeken wij? Voor deze functie zoeken wij iemand (echtpaar of duo ook mogelijk) met ondernemersgeest, een oplossingsgerichte houding, flexibele instelling en een aanpakkersmentaliteit. De functie van het dorpshuis is een “thuis’ te bieden aan de diverse gebruikers. De accommodatie is daarnaast zeer geschikt voor commerciële activiteiten als feesten en partijen, café en terrasbezoek en het organiseren van workshops.

Wat vragen wij? 

  • bezit van alle voor horecabedrijf vereiste diploma’s
  • bezit van een geldig BHV-diploma
  • financieel en commercieel inzicht
  • aantoonbare horeca-ervaring, bij voorkeur als beheerder of gastheer.

Wat bieden wij? De kans om als beheerder onze accommodatie te exploiteren in het kloppend hart van het duurzame dorp Wijnjewoude.

Aanvaarding in overleg met het bestuur. Meer informatie kunt u krijgen bij Pieter de Kroon, voorzitter, telefoon 06 12996778.

Uw sollicitatie kunt u tot uiterlijk 15 november a.s. richten aan: Bestuur MFC de Swingel secretaris Goos Bus, Mounleane 3, 9241 HA, Wijnjewoude Of via : gwbus@hccnet.nl

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *