Henk Aalderinkprijs 2016 uitgereikt aan WEN

Een hele eer was het om als WEN vanmiddag in Zeist de Henk Aalderinkprijs 2016 aangeboden te krijgen uit handen van juryvoorzitter Bettina Bock en P10-voorzitter Annemiek Jetten.

Het was ter gelegenheid van de wintervergadering van de P10, het samenwerkingsverband van grote plattelandsgemeenten, waar burgemeester Ellen van Selm en wethouder Piet van Dijk  onze gemeente Opsterland vertegenwoordigden. Lovende woorden voor het initiatief en de wijze waarop Wijnjewoude haar droom om in 2025 energetisch zelfvoorzienend te zijn, bezig is te realiseren. Samen met de hele dorpsgemeenschap naar een schone toekomst!

Deze prijs – een bedrag van € 2.500 – vormt een prachtige stimulans voor WEN en zal worden besteed aan PR.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking was burgemeester van Selm gekozen als nieuwe P10-voorzitter. Zij had dus 2 redenen om door de collega’s gefeliciteerd te worden. Mevrouw de burgemeester, namens WEN, ook van harte!uitreiking-henk-aalderinkprijs-zeist-dec-2016-2

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *