I’m dreaming of a wet Christmas

kerstkoorkoepelconcertje

kerstkoorkoepelconcertje

Het viel bijna in het water, het kerstkoorkoepelconcertje van afgelopen woensdag. Gelukkig viel het met de regen aanvankelijk nog mee, zodat het concertje gewoon in de koepel kon beginnen. In de opnieuw sfeervol aangeklede muziekkoepel traden eerst de dames van Sola Gratia onder leiding van Hieke Krol op voor een publiek van een kleine honderd man die zich warmden aan de vuurkorven. Daarna was het de beurt aan de dames en heren van Looft den Heer met dirigent Anne-Jaap Soldaat. Zij moesten het vanwege kou en regen na een paar liederen voor gezien houden, waarna het concertje werd voortgezet in het zaaltje achter de kerk. Daar was het warm en was er chocolademelk en koek. Beide koren waren erg te spreken over het gezamenlijk optreden, net zoals enkele dagen eerder samen met Euphonia in kerstsamenzang in De Swingel. Dat gaat vast vaker gebeuren!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *