De nieuwe gezichten van De Swingel

jannie-manuelGraag stellen wij ons even voor. Wij zijn Manuel & Jannie Boer en per 15 december de nieuwe beheerders van MFC de Swingel.

Wij wonen met onze 3 kinderen in Wijnjewoude. Veel dorpsgenoten kennen ons waarschijnlijk wel, aangezien Jannie (Oenema) al vanaf haar geboorte, nu 39 jaar geleden, Wijnjewoudster is en ik sinds ons trouwen in 2003 met haar in dit prachtige dorp woon.

Jannie is nagelstyliste en huismoeder, zij vermaakt zich een paar ochtenden in de week met acryl en gellakjes. Dit wil ze straks in haar vrije tijd blijven doen.

Ik, Manuel ben 46 jaar geleden in Amersfoort geboren en heb mijn jeugd doorgebracht in Barneveld. Ik heb de hotelschool doorlopen. Vandaar mijn affiniteit met het werken in de horeca. Ik heb al bijna 7 jaar mijn eigen autorijschool en geef dagelijks autorijles. Ik doe dat met veel plezier en zal het ook blijven doen, vooral het eerste deel van de dag.

MFC de Swingel is de spil van de Wijnjewoudster gemeenschap. Hier vinden diverse activiteiten plaats voor jong en oud. Toen er gezocht werd naar nieuwe beheerders, bedachten wij ons geen moment want we zien goede mogelijkheden om De Swingel verder uit te bouwen tot een gastvrij middelpunt voor iedereen uit het dorp. Een plek waar elk zich welkom voelt, en dat ook is!

Wij willen ruimte bieden aan ieder die De Swingel wil gebruiken als locatie voor mooie plannen. Want MFC De Swingel is voor en van ons allemaal, voor jong & oud, maar vooral samen. Denk hierbij aan: persoonlijke afspraken voor sportactiviteiten, vergader-faciliteiten, workshops, jubilea, feestjes en kinderfeestjes etc. Eventuele catering en/of buffetten zorgen ervoor dat uw activiteit geheel naar uw wens kan worden georganiseerd. 
Maar ook willen wij de huidige snackbar uitbreiden met plate- en partyservice.

Een uitbreiding van de huidige activiteiten, zoals het starten van een fitnessruimte staat ook op het verlanglijstje. Dit om iedereen van het dorp meer betrokken te krijgen bij De Swingel. Mochten er nog meer ideeën zijn, wij staan er voor open en horen het graag.

Wij zijn bereikbaar op: 0516 480741 of 06 23005505.

U bent van harte welkom om kennis te komen maken, of gewoon wat te komen eten, drinken en/of sporten.

Deel dit bericht

1 reactie

  1. Lieve Jannie en Manuel, een mooi artikel hebben jullie geschreven. Succes met al jullie plannen en…. we komen een keer kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *