Nieuws van Euphonia

Oliebollen

Op vrijdag 30 december a.s. komt Muziekvereniging Euphonia vanaf 9.30 uur bij u langs met voortreffelijke oliebollen van Bakkerij Van der Molen!

Wij hopen dat we ook dit jaar op uw afname mogen rekenen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel van onze bakker en de leden van Euphonia zorgen ervoor dat ons hele dorp kan genieten van de oliebollen van Van der Molen. U hoeft er de deur niet voor uit!

Een zak oliebollen met of zonder krenten kost 7 euro. U heeft dan 10 oliebollen van bakkerskwaliteit.

Mocht u vrijdag 30 december niet thuis zijn en toch willen genieten van de overheerlijke oliebollen, dan kunt u ze net als voorgaande jaren weer bestellen. Dit kan telefonisch bij Hennie de Jong (0516 480787) of stuur een mailtje naar hennie.dejong@hetnet.nl.

Bestellen kan tot woensdag 28 december. Alle bestellingen worden thuis bezorgd.

Concours

hf_bosma_euphonia

Euphonia 60 jaar geleden

Op zaterdag 19 november hebben we deel genomen aan het muziekconcours in de Lawei te Drachten. We moesten al vroeg uit de veren omdat we om 9.45 uur moesten optreden. We speelden een koraal en twee grote werken, namelijk Maori Songs van Rob Goorhuis en Call of the Valley van Jacob de Haan. We hebben mooi gespeeld met een eerste prijs als resultaat.

Kerstzangdienst

Op zaterdag 17 december werken we mee aan de kerstzangdienst in de Swingel. Het koor en de gospel treden op en we voeren ook een werk gezamenlijk uit. Ook ons jeugdkorps zal een aantal kerstliederen ten gehore brengen. Verdere informatie kunt u vinden in dit blad. Allemaal van harte welkom!

We wensen jullie allemaal alvast een goede jaarwisseling!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *