Update project X-mas!

project-xmas-flyerenInmiddels is project X-mas alweer in voorbereiding voor het derde opeenvolgende kerstfeest. Waar in het eerste jaar een oude winkel werd omgetoverd tot een feestlocatie waar Wijnjewoude en zijn brede omgeving genoten van topbands en DJ’s. Zo kon men vorig jaar genieten van een stukje vakwerk door een oude melkfabriek om te toveren tot een feestlocatie. Dit jaar heeft de organisatie weer om zich heen gekeken in het dorp en wordt autobedrijf van der Veen (Tolleane 14) omgedoopt tot de kerstlocatie van het jaar 2016. Bent u benieuwt hoe project X-mas dit doet, wilt u gezellig een drankje komen drinken of wilt u gewoon genieten van een te gek feest dan bent u nu al van harte uitgenodigd op 24 en 25 december.

Zaterdag 24 december wordt er afgetrapt met een kinderdisco, deze duurt van 19:00 tot ongeveer 20:30u waarna Murk Aukema and Friends het podium overnemen. Murk is tijdens zijn carrière als sing/songwriter al meerdere landen aangedaan. Zo heeft hij onder andere een tour langs de Golden Bay in Nieuw Zeeland afgelegd. De band heeft zijn specialiteiten in onder andere Rock and Roll uit de jaren zestig en gouden klassiekers. Tussen de bedrijven door zorgt feest DJ Robert Dam ervoor dat het feest blijft doorknallen. Het kerstfeest vervolgt zich vervolgens op zondag 25 december. Op deze avond wordt er een speciale dance party georganiseerd. Heb jij de pasjes in huis? Kijk je liever toe? Ben jij in voor een knallend kerstfeest? Dan ben je bij hier aan het juiste adres, met feest DJ Ugh staat vast dat een ieder zich vermaakt. Als organisatie hopen we jou met vele bekende gezichten een onvergetelijke kerst te kunnen bezorgen!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *