Vrienden van de Swingel komt bij u langs

Vrienden van de SwingelWij gaan de jaarlijkse bijdrage voor de Vrienden van de Swingel innen via automatische incasso. Voor u en ons is het gemakkelijk als er via automatische incasso betaald wordt. Na de kerst komen we nog langs om de contributie bij de vrienden op te halen. Ieder ontvangt dan tegelijkertijd een machtigingsformulier. Met ingang van volgend jaar wordt dan de contributie automatisch van uw rekening afgeschreven. Bent u nog geen lid van de Vrienden van de Swingel? U kunt u zich aanmelden bij Siebo Groenewold (sgroenewold@gmail.com). Momenteel is de bijdrage voor het lidmaatschap minimaal € 5,- per jaar.

Als vriend van de Swingel ondersteunt u het bestuur van MFC De Swingel te Wijnjewoude in zijn streven om het gebouw in stand te houden en verder te verbeteren.

U bent van harte welkom als vriend.

Goos Bus, secretaris MFC de Swingel

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *