Bericht van Plaatselijk Belang

Voorspoedig 2017
Na de sfeervolle decembermaand, waarin we als dorp weer leuke activiteiten hebben beleefd, mogen we nu de plannen voor 2017 verder gaan vormgeven. Zo gaan we als gezamenlijke verenigingen en buurten voor een supergezellige 24 uurs dorpsactie waarvan de opbrengst ten goede komt aan de voedselbank Opsterland.
En als je dan ziet, bijvoorbeeld weer bij het project X-mas, wat voor talent ons dorp allemaal in huis heeft, dan gaan we vast weer mooie dingen beleven in het nieuwe jaar.

Ontwikkelingen die in 2017 aandacht zullen krijgen zijn onder meer: de afronding van de gebiedsontwikkeling Weinterp, ouderenhuisvesting, Klein Groningen, samenwerking ondernemers, recreatieve fietspaden etc. Verder is het jaarplan goed gevuld en geeft een mooie leidraad.
Daarnaast staat PB open voor aandachtspunten die vanuit het dorp worden aangedragen. Daarvoor kunt u ons niet alleen per telefoon of mail benaderen, vooral het maandelijks spreekuur biedt een goede gelegenheid om even van gedachten te wisselen. U bent van harte welkom voor ’een bakkie en een praatje’.
En laat het ons vooral ook weten wanneer een speciaal onderwerp uw bijzondere interesse heeft. We maken heel graag gebruik van in het dorp aanwezige kennis, kunde en enthousiasme. Zo kunt u naast uw talent ook het dorpsleven ontwikkelen.

Hartelijk welkom op het spreekuur PB: Dinsdag 17 januari van 19.00 – 19.30 uur in de Swingel. De Ledenvergadering van PB staat gepland voor 28 maart.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *