Bloemen en kadohuis Wilma

Bloemen & Kadohuis Wilma stopt ermee

Helaas is deze mooie winkel vanaf heden gesloten, lees verder: Bloemen & Kadohuis Wilma stopt ermee

Als we terug kijken naar het afgelopen jaar is erin Wijnjewoude nogal wat gebeurd! In Wijnjewoude is na heel wat jaren erover gesproken te hebben een feit geworden dat de N381 is verlegd. De ontsluiting Opperhaudmare en Merkebuorren is hiermee gerealiseerd en autoluw geworden. Helaas moeten wij en medeondernemers betreuren dat deze realisatie voor ons een ingrijpende aanslag is geweest op de omzet. De oude N381 was een belangrijke spil voor onze winkel. We wisten dat dit stond te gebeuren, terugdraaien kunnen we het ook niet maar hebben wel moeten besluiten dat we vanaf 1 januari met aangepaste openingstijden verder gaan.

Vanaf 1 januari is Bloemen- en Kadohuis Wilma in de maanden januari en februari niet meer 5 dagen in de week open maar van donderdag tot en met zaterdag. Zoals u van ons gewend was blijven wij telefonisch of per mail voor bestellingen en bezorgingen wel van maandag tot en met zaterdag beschikbaar. Tevens is in overleg op afspraak altijd het bespreken van een trouwboeket of afscheidsbloemen ook in de avonduren mogelijk. 

Graag hopen wij door deze aanpassing u de kwaliteit te kunnen blijven geven die u ons van ons gewend was en blijven u graag ontmoeten in onze winkel.

 

Bloemen en kadohuis Wilma

Frits en Wilma van der Meulen

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.