Meinsma Fietsen finalist in landelijke verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar 2017!

Het is Meinsma Fietsen uit Wijnjewoude gelukt om door te dringen tot de finale van de landelijke prestigieuze verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar 2017. De verkiezing vond eerst plaats op gemeenteniveau, waarbij er per gemeente één winnaar is: de tweewielerwinkel met de meeste stemmen én de hoogste beoordelingscijfers. 370 van detotaal 36.462 stemmers gaven een rapportcijfer voor klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding, assortiment en kennis van de medewerkers.

Meinsma Fietsen won naast de gemeentelijke titel ook de provincietitel van Friesland. Als provinciewinnaar is het bedrijf finalist in de landelijke verkiezing. Het bedrijf dat sinds 1904 bestaat, wordt nu door Hans Meinsma gerund. Hij is de derde generatie Meinsma die het bedrijf de laatste jaren een complete metamorfose heeft gegeven. Een vakjury van Tweewieler komt het bedrijf beoordelen, er wordt een financiële bedrijfsvergelijking gemaakt en Meinsma krijgt bezoek van een Mystery Shopper, die een rapport uitbrengt.

Op basis van al deze facetten wordt de overall winnaar Tweewielerwinkel van het Jaar 2017 gekozen. Deze wordt op maandag 3 april 2017 feestelijk bekendgemaakt tijdens Tweewieler Retail Trends.

Hans Meinsma: ‘Ik wil iedereen bedanken die de afgelopen periode op ons heeft gestemd! Zonder uw steun zouden wij de finale nooit bereikt kunnen hebben. Wij blijven ons uiterste best doen om deze gewonnen titel waar te maken!’

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *