Mindfulness Yoga

Op dinsdagavond 17 januari en op woensdagochtend 18 januari starten de Mindfulness Yoga lessen weer. In beide groepen kunnen er nog een paar mensen instromen!

Mindfulness Yoga is de meest verstilde vorm van Yoga waarin we met aandacht subtiele lichaamsbewegingen en yogahoudingen uitvoeren. Zo verkennen we de mogelijkheden én de grenzen van ons lichaam en leren we luisteren naar de signalen die ons lichaam geeft. Ook komen basiselementen en oefeningen uit de 8-weekse mindfulness training van Jon Kabat-Zin aan bod.

Wat is het effect?

Bewegen met aandacht, werken met je ademhaling, vertragen en verstillen hebben een weldadige uitwerking op lichaam en geest. En… je levert op deze manier een actieve bijdrage aan je gezondheid en welzijn!

De lessen worden gegeven in Atelier Wynja, Weinterp 50. Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen met Joyce de Rozario. (joyderoza@gmail.com)

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *