Mis hem niet, de dorpsfilm van 2004!

In 2005 ging de dorpsfilm Wijnjewoude 2004 in première. Nu – zo’n 12 jaar later – wordt de film voor het eerst weer vertoond en wel op 27 en 28 januari a.s.

Kom naar deze feestelijke filmavond en verbaas je erover hoe het dorp en zijn inwoners zich in die tijd hebben ontwikkeld. Zie je – nu volwassen – kinderen terug op de basisschool, bij de Sinterklaasoptocht, ODV of de gymnastiekvereniging. Zie jezelf terug op het dorpsfeest of bij het ringsteken. Bekijk de gesprekken met dorpsgenoten, waarvan sommigen er helaas niet meer zijn. Geniet van de luchtopnamen uit de tijd dat de laatste stoplichten van Opsterland nog in ons dorp stonden en toen geluk nog heel gewoon was. Een leuke filmavond voor jong en oud!

De entree voor deze avonden bedraagt € 5 per persoon, inclusief een kopje koffie/thee bij binnenkomst. De opbrengst van de avonden wordt het startbudget voor de nieuwe dorpsfilm, die we in 2017/18 gaan maken. Ook zal op deze avonden de dorpsfilm 2004 bij voorinschrijving te koop zijn (dubbel-DvD). De opbrengst hiervan is eveneens bestemd voor het maken van de nieuwe dorpsfilm.

De film wordt vertoond op vrijdag 27 en op zaterdag 28 januari 2017. Aanvang 19.45 uur in De Swingel. Inloop vanaf 19.30 uur.

Kaartverkoop aan de zaal. Je kunt ook vast een plekje reserveren door een mailtje te sturen aan: dorpsfilm2004@hotmail.com.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *