Ook zin om te komen volleyballen?

Ook zin om te komen volleyballen in De Swingel? Er kunnen altijd nog nieuwe leden bij zoals recreanten, heren en dames en jeugdspelers. Als je denkt dat volleybal iets voor jou is, kom dan gerust bij de trainingen binnen lopen.

Trainingstijden
Maandag

Recreanten 19:00 uur – 20:00 uur
Dames 3 20:00 uur – 21:15 uur
Dames 1 & 2 21:15 uur – 22:30 uur
Dinsdag

Jeugd 19:30 uur – 20:30 uur
Heren 1 20:30 uur – 22:00 uur

DWS bedankt haar balsponsors voor de maand januari: Agrarische dienstverlening W. Overzet en Hoveniersbedrijf M.F. Veenstra.

En voor onze CMV jeugd zijn wij nog op zoek naar een enthousiaste trainer m/v. De jeugd traint één uur in de week en zal één keer per maand op zaterdagochtend een toernooitje gaan spelen. De training kan in overleg op donderdagmiddag of zaterdagochtend worden gegeven. Er staat een vergoeding tegenover. Ben of ken jij iemand die enthousiast is om onze jeugd tot de leeftijd van 12 jaar te gaan trainen en te coachen neem dan contact op met onze voorzitter Hans Seefat, telefoon: 06-51887280.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *