Stand van zaken ODV energie neutraal

Op de oproep op de achterkant van de Bân van december jl. is goed gereageerd. Zo ongeveer de helft van de 480 certificaten zijn al geplaatst. Dit resultaat is in een zeer kort tijdsbestek bereikt en geeft ons het vertrouwen dat we goed bezig zijn en dat ook de tweede helft van de waardepapieren á € 100,- hun weg naar een eigenaar zullen vinden. Het vraagt wat tijd en soms is een tweede bezoek aan hetzelfde adres gewenst. Dat is beslist geen probleem want het is voor een goede zaak. Evenals WEN streeft ook onze al bijna honderdjarige voetbalvereniging ODV er naar energieneutraal te worden. De club en het dorp zijn het meer dan waard is onze mening.

De al verkregen subsidie geeft de verplichting dat alle werkzaamheden en installaties in de komende maand april opgeleverd moeten worden. In de laatste week van 2016 en de eerste week van 2017 zijn de eerste werkzaamheden gestart. Het plafond van de kantine is van een isolatielaag voorzien en afgewerkt met mooie lichte panelen en een nieuwe letverlichting. De energiebesparing zet dus direct in. Een goede afsluiting van het oude jaar en hoopvol begin van het nieuwe jaar. Tot zover de stand van zaken en de komende maanden zullen wij u via de Bân en de website op de hoogte houden over het verdere verloop van deze actie.

De commissie ODV energie neutraal

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *