Waterstoring in Wijnjewoude e.o.

Vanochtend hebben diverse Wijnjewouders het al gemerkt, geen water. Dit komt door een leidingbreuk. Hierdoor is er sprake van minder of geen waterdruk in Wijnjewoude en omgeving. Vitens is nog op zoek naar de exacte locatie van de breuk. In de loop van de ochtend hoopt Vitens meer informatie te kunnen geven via hun website. Via de website van Vitens kun je ook gebruik maken van een SMS of e-mailfunctionailteit zodat je op de hoogte blijft van de werkzaamheden.

Update: Monteurs hebben de locatie van de breuk gevonden rond 09:00. Het betreft een spontane breuk en er wordt gewerkt aan het oplossen hiervan. De verwachting is dat de meeste huishoudens rond half elf weer water hebben.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *