Longa gymt met kleuters en kids

Kom lekker gymmen, turnen en spelen bij LONGA.

 

Voor kinderen van anderhalf tot een jaar of zes: Spelen-Leren-Bewegen

Jonge kinderen leren door te spelen in een veilige, stimulerende omgeving! Waar ze ruimte krijgen zich op hún tijd en hún manier te ontwikkelen! Hierdoor kunnen ze worden wie ze zijn! Kom daarvoor naar LONGA peuter&oudergym op dinsdagmorgen van 8.45 uur tot 9.30 uur. Of naar LONGA kleutergym op donderdagmiddag van 14.30 uur tot 15.30 uur in De Swingel, Mr Geertswei 4, Wijnjewoude.

Informatie: S. Hof, tel.: 0516 481159.

Voor kinderen vanaf zes jaar

Woensdag is een heerlijke dag om te sporten, want het breekt zo lekker de week. LONGA biedt voor alle leeftijden wat aan. Voor de kids in de leeftijd 6 t/m 9 jaar is er van 16.00 tot 17.30 uur turnen, balanceren over de balk, zwaaien aan de ringen en duikelen aan de rekstok. Maar ook zijn we bezig met moeilijker elementen van het turnen.

Zit je op het voortgezet onderwijs dan past springen vast bij jou, salto’s maken of schroeven. Ook komen de springtoestellen aan bod voor de overslagen en tipsalto’s. Lijkt dit je wat? Kom dan om 19.00 uur naar De Swingel.

Is bewegen op muziek meer jouw ding? Dan is keepfit perfect. We doen voornamelijk steps, gecombineerd met andere vormen van bewegen op muziek en daarna spierversterkende oefeningen. Keepfit training van 20.30 tot 21.30 uur. Kom vrijblijvend voor twee proeflessen en ervaar hoe leuk het is.

Meer informatie: M.v. Aalst, tel.: 06 30144878

www.longawijnjewoude.nl

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *