Ruststand ODV EnergieNeutraal

Een mooie groep – meest oud voetballers van ODV –  is enkele dagen per week druk bezig met het isoleren en aftimmeren van de gebouwen op het sportcomplex “Tusken de Wâllen”. Er komt nogal wat bij kijken want ook de elektriciteitskabels moeten vervangen en aangepast worden aan het nieuwe systeem van zuinig omgaan met energie. De kantine is inmiddels klaar. En ook twee kleedboxen en twee scheidsrechterboxen zijn af. Het werk ligt mooi op schema en in verband met het winterse weer hebben de actieve voetballers weinig last van de werkzaamheden.

Wat de financiën betreft zijn er nu 295 van de 480 certificaten aan de vrouw/man gebracht. Hiervoor moeten we nog een tussensprint maken, want hoe minder er van een bank geleend hoeft te worden, des te beter het voor de club is. Dus in de tweede helft brengen we de overige certificaten aan de man!

Ook meedoen en een certificaat kopen? Meld je bij bestuur@vvodv.nl.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *