Drie dagen fietsfeest bij Meinsma

Nog een weekje en dan is bekend of Meinsma Fietsen de winnaar is geworden van de landelijke verkiezing van Tweewielerwinkel van het jaar 2017. Op 3 april wordt dit bekend gemaakt.  En om dit vast te vieren wordt een fietsfeest georganiseerd dat vandaag start en duurt tot en met aanstaande zaterdag.

Op donderdag avond 23 maart is er een informatieavond over e-bikes en wordt het nieuwe Shimano Steps systeem geïntroduceerd. Na de pauze springen we achterop bij Taeke van der Meer die ons mee zal nemen in zijn geweldige verhalen. De avond start om 20.00 uur.

Vrijdag en zaterdag kunt u naar hartelust e-bikes uitproberen. Er zijn verschillende acties en aanbiedingen, ook voor gewone en kinderfietsen. Voor de kinderen is er een springkussen en een ballenbak.

Vrijdag 24 maart is het ladiesnight. Deze avond start om 20.00 uur en voor de 75 snelste dames is er een goodiebag. Er zijn stands van Zussss en Oriflame en haarstyling door kapsalon ’t Leantsje. Laat een mooie fietsfoto maken door Marloes Kortenoever of maak een creatief voorjaarsstukje met Bloemen- en Kadohuis Wilma.

Zaterdagmorgen om 9.00 wordt onder de aanwezige bezoekers een Sparta Lola Jo damesfiets verloot. Ook maak je kans op en ballonvaart als je op een van deze feestelijke dagen een fiets aanschaft.

Iedereen is van harte welkom!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *