En de winnaar is…

Het zal om 9 uur ’s ochtends nog niet vaak zo druk geweest zijn in de winkel van Hans en Inge Meinsma. Maar ja, wat wil je als er een fiets te winnen valt?

Het is al drie dagen feest bij Meinsma. Gisteravond was het ladiesnight en die trok veel belangstelling. Kosten noch moeite werden gespaard om het de ongeveer honderd aanwezige dames naar de zin te maken: zelfs alle herenfietsen werden voor één avond uit de zaak verbannen!

En vanochtend op een zonovergoten lentedag waren een groot aantal bezoekers – sommige nog met kleine oogjes na de geslaagde ladiesnight – getuige van de trekking. De kleine Jaap Meinsma trok klokslag 9 uur als een volleerd notaris het winnende lot. De heer en mevrouw Weening gingen naar huis met een prachtige fonkelnieuwe diepzwarte Sparta Lolajo! Van harte gefeliciteerd!

En je kunt nog de hele dag terecht bij Meinsma voor een proefrit, een kopje koffie, een hapje en een drankje, of een duik in de ballenbak.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *