LETS-café Ureterp

LETS-café Ureterp: zaterdag 8 april om half drie MFC De Wier (Ynrin) te Ureterp.

Thema: Kruiden Welke invloed heeft dit op je? Hoe pas je het toe? Uitgelegd door Jan Koopstra (letsdeelnemer) Heeft u wel eens buiten in het bos of duin gelopen met het idee “wat zou je allemaal met die planten hier kunnen doen”? Vast wel en als u daar echt meer van wil weten is daar nu de kans voor! Wat dacht u van een pesto van zevenblad, een spoelmiddel voor blond haar van kamille, zalf tegen blauwe plekken van St. Jan’s kruid. U leert wat u meer kunt doen dan alleen maar koken met de kruiden uit het keukenkastje en wat u kunt doen met de plantjes buiten.

Daarnaast zijn er ruiltafels met goederen, stekjes zaden en vaste planten om van eigenaar te wisselen. Iedereen is welkom neem gerust buren, vrienden of familie mee de koffie/thee staat klaar.

LETS-Drachten/Ureterp e.o. is een ruilkring bestaande uit een groep deelnemers die vriendendiensten en goederen onderling aanbieden en vragen.

Als iemand een dienst verleent spreek je een bedrag af; niet in euro’s maar in ruileenheden. De ruileenheid van LETS-Drachten/Ureterp is een Peije.
Daar waar in veel situaties de focus ligt op wat iemand niet kan, handelt LETS-Drachten/Ureterp  juist andersom. Iedereen heeft namelijk wel een vaardigheid waar hij of zij goed in is. Daar ligt de kracht van LETS-Drachten en dat is wat wij willen uitdragen. Benut je talent!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *