Neem je aandeel in ODV Energieneutraal

De vrijwilligers hebben hard gewerkt: het werk aan de gebouwen van voetbalvereniging ODV ligt mooi op schema en zal in de maand april afgerond kunnen worden. Aan de voorwaarden van subsidieverstrekkers kan dus worden voldaan. Dit dank zij de inzet van flinke aanpakkers die de club een warm hart toedragen. Op een paar kleine klusjes na zijn de kleed- en scheidsrechterboxen van een goede isolatie voorzien. De dubbele beglazing in deze ruimten is klaar en de zonnepanelen liggen op het dak om de eerste voorjaarszon te laten renderen.

Om het project mede te financieren zijn certificaten uitgegeven. Door je in te schrijven op een certificaat leen je de club 100 euro, tegen een rente van 2 procent per jaar. Binnen maximaal 12 jaar wordt je lening weer terugbetaald. Er zijn inmiddels zo’n 350 van de 480 certificaten geplaatst. Het is nu tijd om een eindsprint in te zetten en van het hele gebeuren ook financieel een succes te maken. Ben je nog niet benaderd en wil je toch je steentje bijdragen en investeren in groene energie van ODV, geef dan een seintje aan Theo van Linde (0516 481942) of Durk van der Veen (0516 481398). Als het milieu je lief is, en daarvoor hoef je echt geen voetballiefhebber te zijn, steun dan dit mooie initiatief.  Naast ODV, verdienen de belangeloze harde werkers het, dat het een succes wordt!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *