Rabobank steunt ODV Energieneutraal

Siebe Meindertsma overhandigt de cheque aan ODV

Vanmiddag werd opnieuw een stapje gezet op weg naar een energieneutraal ODV. Bij sportpark Tûsken de Wâllen kreeg ODV-bestuurder Wilmar Rohaan uit handen van Siebe Meindertsma, Directeur Bedrijven bij Rabobank Drachten Friesland Oost, een mooie cheque aangeboden. Wilmar wordt op de foto geflankeerd door twee leden van de werkgroep ODV Energieneutraal, Theo van Linde en Jaap Haven.

De afgelopen weken is er door een groep enthousiaste vrijwilligers hard gewerkt om het project uit te voeren. De laatste werkzaamheden betroffen het aanbrengen van de dubbele beglazing en het plaatsen van de zonnepanelen op het dak van de kantine. Met de cheque van € 2.000 uit het Fonds Rabo Coöperatief Dividend komt een sluitende begroting van het project weer een stukje dichterbij. Nu die laatste certificaten nog aan de man brengen!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *