Tenissen voor de jeugd in Wijnjewoude

Het seizoen om te tennissen komt er weer aan, dus wil je wel graag een balletje slaan kom dan een keer naar de baan. Word lid van Tennisvereniging “Weningewalde” Wijnjewoude en je kunt vrij tennissen op onze banen.

Ook tennislessen gaan weer van start in april op de dinsdag. We willen graag beginnen met een nieuw groepje jeugd vanaf 6 jaar, wil je zoon of dochter het graag proberen geef ze dan snel op. Wil je meer informatie hebben, bel dan met de trainer: Niels de Haan, telefoon 06-81537178 of bestuurslid: Diny Bouma, telefoon 06-33180272.

Of bezoek de website: www.weningewalde.nl

Wil je het eerst proberen!
Dit kan nu voor de jeugd tot 18 jaar: 4 lessen voor 20,00 euro en voor senioren 4 lessen voor 25,00 euro de eerste les start dinsdag 4 april.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *