Cantate voor Passie en Pasen

In de stille week kunt u genieten van een korte cantate voor passie en pasen met als titel “Kruis en Kroon’. In deze cantate wisselen koor, orgel, spreekstem en enkele, in samenzang gezongen, koralen elkaar af. Aan de hand van de verteller volgen we in grote lijnen het verhaal van Jezus’ lijden dat uitmondt in het eeuwige rijk van vrede. Zo wordt de doornenkroon tot een erekroon.
Deze prachtige, recent hertaalde, cantate van Herman de Wolff, wordt gezongen door het koor Looft den Heer, onder de bezielende leiding van dirigent Annejaap Soldaat. Aan het orgel het 19-jarig talent Jaap de Kok uit Diever. De spreekstem is van Oeds van der Mei. Van de uitvoering wordt een dvd gemaakt, die wordt verkocht.

De uitvoering op woensdag 12 april begint om 19.30 uur en duurt circa 45 minuten. Gereformeerde kerk Wijnjewoude. Gratis entree. Collecte bij de uitgang en koffie toe.
Informatie: 0516 480562.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *