Medailles voor turnsters van LONGA

De eerste plaatsingswedstrijden turnen zijn geweest en alle turnsters hebben onwijs hun best gedaan. Podiumplaatsen waren er voor Grytsje Atsma (instap D3) brons, Hieke Zandstra (pupil 2 D1) zilver, Marrit Post (jeugd D1) zilver en Rixt Postma (junior G) brons. Bij acro waren Syger Swart en Brechtsje Heida oppermachtig door twee maal het goud te veroveren.

Springen bij LONGA
Op maandag en op woensdag heeft LONGA een springgroep. Op maandag wordt er van 14.30 uur tot 16.00 uur keihard getraind op o.a. salto`s, overslagen en arabieren over de kast en rechtstandige sprongen. Alle kinderen in de leeftijd 6 t/m 11 jaar zijn van harte welkom om mee te doen.
Op woensdag worden de salto`s schroeven en de kast wordt vervangen door de tafel en de pegasus. Vanaf 12 jaar kun je al instromen in deze gezellige groep die traint van 19.00 tot 20.30 uur. Kom vrijblijvend twee keer meedoen, misschien is springen wat voor jou!

Turnen bij LONGA
Op woensdagmiddag zijn jongens en meisjes van 6 t/m 10 jaar welkom om mee te doen bij het turnen. Over de balk balanceren, slingeren in de touwen, acrobatische capriolen op de langemat en springen op de trampoline. Het kan allemaal! Ben je al 11? Dan past de vrijdaggroep bij jou.
Op woensdag turnen we van 16.00 uur tot 17.30 uur en op vrijdag van 16.30 uur tot 18.00 uur. Kom je ook meedoen?

Dit bericht is geplaatst in Longa.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *