Kom erbij organiseert koffieochtenden

Het is 24 april, 9.45 uur, en het is heerlijk warm en genoeglijk in de taveerne van MFC de Swingel. Jannie en Manuel zijn druk met voorbereidingen, wij schikken de tafels na overleg iets anders en verdelen Leny haar heerlijk geurende hyacintstillevens. Geesje, Klaasje, Griet en Trientsje zijn er ondertussen ook. We hebben hen bereid gevonden te helpen met de organisatie.
Er komen ongeveer 20 dorpsgenoten en langzamerhand druppelt iedereen binnen, mannen en vrouwen. Ook de WMO consulente is aangeschoven en verwondert zich over de goede opkomst. Na Auckjen haar welkomstwoordje, terwijl we ons eerste kopje koffie drinken, gaat eigenlijk alles vanzelf.
We praten bij, halen herinneringen op, kletsen over koetjes en kalfjes, Boer zoekt Vrouw en praten over het leven. Na de koffie met oranjekoekhapje krijgen we nog een frisje, wijntje, biertje, advocaatje met iets hartigs en gaan voldaan naar huis. Vanavond hebben we iets te vertellen.
Het was gezellig. en voor herhaling vatbaar.
De volgende KOFFIEOCHTEND IN DE SWINGEL: maandag 29 mei, 10.00 uur – 11.30 uur.
Iedereen is welkom. Wel even vertellen als je komt, bel met Alie Blaauwbroek (0516 481307) of Lydia Huisman (0516 481178).

Werkgroep Kom erbij.

(Kom erbij is de nieuwe naam van de PB werkgroep Saamhorigheid en Eenzaamheid)

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *