Live muziek van X-events

Zet een stel enthousiaste mensen bij elkaar die een gedeelde passie hebben: Live muziek! Maar deze verschillende mensen hebben ook de nodige andere kwaliteiten die uitstekend gekoppeld kunnen worden aan het organiseren van “machtig” mooie muziek evenementen!
Wat is ons doel? Samenwerking tussen en met de plaatselijke horeca ondernemers, elkaar niet in het vaarwater gaan zitten maar elkaar gaan helpen om leuke muziek avonden te gaan organiseren voor het dorp!! En je gelooft het of niet…….dat doel hebben we al bereikt door gewoon aan tafel te gaan met de ondernemers, echt geweldig!! Wij denken dat er nog veel uit halen is om ons dorp Wijnjewoude meer bruisend te maken voor IEDEREEN!

Waarom X-events? Wij doen inmiddells drie muziekevenementen met verschillende namen, maar met dezelfde overkoepelende organisatie. Herkenbaarheid is belangrijk en dat willen we hiermee bereiken. We hebben voor X-events gekozen omdat deze organisatie “geboren” is uit Project X-mas

De volgende muziekevenementen staan geprogrammeerd:

 

Op 13 mei 2017: Proost!

Locatie: Café van der Weij met een pubquiz en ons eigen lokale tweekoppige band Blowing Away. Intree €5,00 pp.
Om 20:30 beginnen we met de pubquiz (deelname €2,00 pp) Altijd leuk!
En vanaf 22:00 Live muziek! Met Blowing Away. Wat spelen zij? Wat dacht je van Drukwerk, Crowdedhouse, Stray Cats, Rob de Nijs, Nielson….en nog veel meer heerlijke “kroeg” muziek.

 

Op 14 oktober 2017: Wijnjewoodstock!

Locatie: De Swingel in de sportzaal!! Intree €10,00 in de voorverkoop en €12,50 aan de kassa.
Wijnjewoodstock, wat is dat? Je denkt eigenlijk een beetje aan de “Flower Power” periode, het lijkt er een beetje op, maar ons doel is een breed publiek te trekken met meer dan één band of artiest. We trappen dit jaar dan ook af met 3 bands/artiesten.
Wij zijn ambitieus en hebben dan ook de “grote zaal” beschikbaar in De Swingel, groot podium met een geweldige lichtshow en een top geluidskwaliteit!

Sip Visser en band (Haijack). Sip is een bekende persoonlijkheid in de regio. Lichte muziek, beetje jam en lichte pop en een uitstekende zangeres met een stem van goud!

Piter Wilkens. Tja…..moeten we Piter nog uit gaan leggen? Piter is “wereld beroemd”! Piter is zanger, gitarist en componist van eigentijdse muziek die voor velen herkenbaar is.

Tjusterrocksum, top 100 coverband uit Donkerbroek. Een prachtige band, lekker los en relaxed er op los spelen met vooral nummers uit de jaren ‘80 en ‘90. Zij sluiten deze avond dan ook af met een eigen show waar de vonken vanaf vliegen.

Kaarten bestellen kan via wijnjewoodstock@ziggo.nl

 

Op 23 en 26 december 2017: Project X-mas!

Locatie: Autobedrijf Jan van der Veen. Project X-mas is al een begrip! Het is ons “kindje” waar we trots op zijn. Het unieke van dit feest is dat dit niet in een horecagelegenheid gebracht wordt maar ergens in een bedrijf in Wijnjewoude dat zijn of haar pand beschikbaar stelt. Voor het tweede jaar gaat dit gebeuren bij autobedrijf Jan van der Veen. Afgelopen jaar was de samenwerking uitstekend. Met goede afspraken hebben we een mooi feest gebouwd! Het wordt in 2017 nog veel mooier waarover later meer.

Gaan deze X-events een succes worden? Natuurlijk, maar daar hebben we jullie als inwoners bij nodig. Kom naar deze leuke avonden, ga elkaar ontmoeten…..drink een lekker drankje, even lekker los op de muziek die bij je past.

Wij zien jullie graag op onze evenementen,

Het X-events team: André Bergsma, Reinder Hof, Christianne Roffel, Hillie Hof en Leendert Roffel.

Contact via mail: x-events@ziggo.nl

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *