Roefeldag 2017

Ja! Ook in 2017 een Roefeldag; dit jaar op donderdagmorgen 6 juli.
Roefeldag komt van het Belgische woord ‘roefelen’, dat ‘snuffelen’ of ‘ontdekken’ betekent.  De Roefeldag is zo langzamerhand niet meer weg te denken uit het leven van onze groep8ers. Jaarlijks kunnen zij op deze dag een kijkje nemen in de wereld van volwassenen. Een mooie gelegenheid om organisaties en bedrijven in hun buurt te leren kennen en te beleven wat men nou zoal de hele dag doet.
Heel veel bedrijven in de omgeving werken mee aan deze dag, maar we zijn altijd op zoek naar nóg meer voor de jeugd interessante belevingen op het gebied van beroepen. Bent u zo’n bedrijf en hebt u zin en tijd om deze morgen twee keer anderhalf uur uw deuren open te zetten voor een groepje van twee jongens of meisjes, laat het dan weten. Zij verdienen een kijkje achter uw schermen.

Graag tot ziens op de Roefeldag.
Lydia Huisman (06 3755218 of 0516-481178) en Joke Jakobs (06 38897792).

Meer weten? Kijk dan eens naar het verslag van de Roefeldag 2016 en 2015.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *