Vliegende start voor X-events

Het eerste X-event Proost! gisteravond was een groot succes met een gezellige pubquiz en live muziek van Blowing Away. Met speels gemak werd de concurrentie aangegaan met het Eurovisie Songfestival. In een afgeladen café Van der Weij streden maar liefst 18 teams om de eer in de quiz die vakkundig werd gepresenteerd door Dennis. Na 40 pittige vragen ging de hoofdprijs naar het team ‘Nico Viet & ladies’ Een gedeelde tweede plaats was er voor het ‘Senioren team’ en voor het team ‘Jansen en Jansen’.

Na de quiz was het de beurt aan Blowing Away met een spetterend optreden. Blowing Away is een geweldige Wijnjewoudse band van Jan Dirk van der Meulen en Robert Hoekstra. Het enthousiasme droop er weer van af! Een dikke pluim voor Blowing Away en voor X-events.

Het volgende X-event is Wijnjewoodstock, op 14 oktober in De Swingel. Hou die datum vast vrij!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *