Beleef de 3 Provinciën per fiets

In 2017 is de 4e aflevering van de 3 Provinciën fiets-3-daagse. Voor slechts € 7,50 ontdek je in 3 dagen mooie plekjes en routes van 3Provinciënland. Dit is het gebied in een grote cirkel rond het punt waar de grenzen van de provincies Friesland, Groningen en Drenthe samenkomen. Elke dag vertrek je vanuit Bakkeveen om een andere provincie te verkennen. Je kunt kiezen uit 3 afstanden: 25, 40 en 60 km. Het is ook mogelijk voor 1 of 2 dagen in te schrijven.

De routes zijn elk jaar weer anders en leiden de fietsers door een gevarieerd landschap en plekjes die normaal gesproken verborgen blijven. Onderweg zijn enkele stempelposten waar ook horeca met voordelige arrangementen wordt aangeboden. De deelnemers krijgen na afloop een praktische herinnering en een voordeelkaart mee.

De 3-daagse is van woensdag 28 juni t/m vrijdag 30 juni. De start is dagelijks tussen 9 en 11 uur bij Recreatiecentrum Dúndelle (zwembad) in Bakkeveen. De organisatie van de fietstocht is in handen van TIP – 3Provinciënland te Bakkeveen. Kijk voor meer info op www.3beleef.nl .

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *