Bepaald geen dooie boel….

Het was bepaald geen dooie boel, vanavond bij de opening van het dorpsfeest: Levend tafelvoetbal!

Tien teams streden fanatiek om de eer van het dorp.
De Heidekneuters met hun strakke passes, De Buorlju die echt geen enkele keer buitenspel stonden en Perfecte Krul met hun gedisciplineerde positiespel. De Flamingo’s hoog op de poten met de ene panna na de andere en De Pelikanen die zich niet lieten stangen en zo ook hun goaltjes mee pikten. De Flinstones met hun jabadabadoe na elke goal en Popeku Na Mea Kemika met zijn twee ijzersterke goalies. De Powerfamkes met hun fantastische mandekking, Beppe’s Jonkjes waar oma terecht trots is en Verleidelijk Kort dat ook het spel uitzonderlijk kort hield.

En de winnaar? Wat doet het ertoe? Meedoen was weer eens veel belangrijker dan winnen.
Proef de geweldige sfeer in de foto’s!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *