Diëtist Dineke stelt zich voor

Sinds 1 mei 2017 zal een nieuwe diëtist de spreekuren van diëtist en voedingskundige Sanne de Ree in De Swingel overnemen: Dineke Jongsma.
Ze werkt onder verantwoordelijkheid van Sanne de Ree en stelt zich graag even voor aan de inwoners van Wijnjewoude:

Mijn naam is Dineke Jongsma en ik ben eind 2015, na het volgen van de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek, afgestudeerd als diëtist aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen met een gezond voedingspatroon. Een goede band tussen cliënt en diëtist is daarbij voor mij van groot belang. Op die manier kunnen we samen ook iets bereiken! Per 1 mei ben ik werkzaam voor diëtist Sanne de Ree en ik kijk er naar uit om met u te gaan samen werken, binnen de praktijk!

Met vriendelijke groet,

06 30375766
info@sannederee-dietist.nl
www: sannederee-dietist.nl

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *