Oud nieuws

De werkgroep historisch Wijnjewoude heeft inmiddels de meeste historische foto’s die zij beschikbaar heeft op de website geplaatst. Nu gaan we aan de slag met het plaatsen van oude krantenknipsels.

Tijdens de laatste ledenvergadering van Plaatselijk Belang heeft Annie Karssen het idee geopperd om oude spulletjes, die te maken hebben met de historie van Wijnjewoude niet weg te gooien, maar te behouden voor het nageslacht. Misschien kunnen deze tentoongesteld worden in een vitrine in De Swingel of elders in het dorp.
Vandaar onze oproep: heb je nog oude typisch Wijnjeterper of Duurswouder voorwerpen en wil je die uitlenen om tentoon te stellen? Laat het ons dan even weten. Je kunt daarvoor het contactformulier gebruiken of een mailtje sturen aan margriettolsma@gmail.com. De werkgroep zal dan kijken hoe het aanbod tentoongesteld zou kunnen worden.

Werkgroep historisch Wijnjewoude

Deel dit bericht

1 reactie

  1. Misschien heb ik ook nog oude krantenknipsels van Wijnjewoude.Mijn vader Jappie Bouma leeft niet meer maar die bewaarde dat allemaal.Misschien day er nog wat is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *