Spek de kas van ODV, DWS en Longa

ODV, DWS en Longa doen dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Met deze actie wordt € 140.000,- verdeeld over verenigingen in Oost Friesland naar gelang het aantal stemmen die verzameld worden per vereniging.

Draagt u de verenigingen in Wijnjewoude een warm hart toe? Breng dan uw stem uit! De verenigingen hebben elk specifieke doelen waaraan ze het opgebrachte geld willen besteden.

ODV
U kunt letterlijk de (jeugd)leden van O.D.V. een warm hart toe dragen door een stem op ons uit te brengen. Het project dat wij willen financieren met de opbrengsten van deze actie is het installeren van warmtepomp boilers. Hiermee wordt op een efficiëntere en milieuvriendelijkere manier warm water opgewekt waardoor ook onze jeugdspelers in de toekomst niet onder de koude douche hoeven te staan.

DWS
Iedere week hebben wij volleybalwedstrijden in de Swingel te Wijnjewoude. De huidige materialen zijn op dit moment niet meer in goede staat en moeten dan ook vervangen worden. Het gaat hier voornamelijk om wedstrijdpalen en een scheidsrechtersstoel. De aanschaf hiervan komt voor rekening van DWS terwijl deze ook worden gebruikt door bv. scholen en andere verenigingen die de zaal huren. Daarnaast loopt de hele vereniging al jaren in hetzelfde tenue. Er is inmiddels dan ook wel noodzaak om een nieuw tenue voor iedereen aan te schaffen. U kunt ons met een stem dan ook helpen om onze vereniging, maar ook andere gebruikers van de materialen, te voorzien van mooie, goedgekeurde en veilige materialen.

Longa
Deze maand hebben we bij Longa weer 2 nieuwe Friese kampioenen mogen verwelkomen! Wat zijn we trots op onze leden en wat doen ze het goed. Maar onze spullen zijn de komende jaren aan vervanging toe.
Door uw stem uit te brengen op LONGA stelt u ons in staat om een nieuwe evenwichtsbalk aan te schaffen. De oude is dit jaar afgekeurd en zonder kunnen onze leden zich helaas niet goed voor bereiden op turnwedstrijden. Daarom vragen wij u, stem op LONGA, en zorg ervoor dat wij kunnen blijven oefenen en nog vele Friese kampioenen kunnen voortbrengen.

Hoe kunt u stemmen?
Als u lid bent van de Rabobank, ontvangt u voor 13 juni een brief met instructies over hoe u kan stemmen. Stemmen kan van 13 t/m 27 juni. U mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde vereniging. Bij de bingo ochtend van het Dorpsfeest op 16 juni kunt u ook stemmen, dus neem uw brief mee!

Heeft u wel een Rabobank rekeningnummer maar u bent geen lid, dan kunt u gratis online lid worden en ons volgend jaar steunen met uw stem. De voordelen van een lidmaatschap bij de Rabobank: u mag meebeslissen met uw bank, ontvangt vier maal per jaar het ledenmagazine Dichterbij en verschillende leuke ledenaanbiedingen.

Als u geen rekeningnummer van de Rabobank heeft, kunt u helaas geen stem uitbrengen.

Wij hopen van harte dat wij dit jaar en volgende jaren op uw stem kunnen rekenen!

Alvast bedankt namens de leden van ODV, DWS en Longa.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *