Welke buurt profiteert van de 100-jarige Elkien?

Dit jaar bestaat Elkien 100 jaar en dat is wel een feestje waard. De 100 jaar van Elkien vieren we onder andere door dit jaar 100 verhalen te vertellen over wat Elkien zo bijzonder maakt. Honderd verhalen over bijzondere medewerkers, bijzondere huurders en markant bezit. Je vindt ze op www.100vanelkien.nl.

Maar we zijn nog veel meer van plan. Elkien is van en voor iedereen en daarom willen we in dit jubileumjaar met en voor iedereen iets speciaals doen.

Staan in jouw buurt huurhuizen van Elkien en hebben jullie een karwei van maximaal een dag werk? Laat weten bij welk project je graag hulp wilt hebben en Elkien stelt dan gratis een dag lang mankracht en materiaal beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan projecten als een opknapbeurt van het dorpshuis, het schilderen van bankjes of het onderhoud van tuintjes. Alle ideeën zijn welkom, zolang het project maar bijdraagt aan de leefbaarheid van jouw buurt en wijk. Het is de bedoeling dat buurtbewoners en Elkien samen een  dag aan de slag gaan. Wij hebben er zin in!

Meld je project voor 1 juli 2017 aan op www.100vanelkien.nl. Lees eerst nog even de spelregels van de actie de 100 van Elkien.

**** Een dag lang samen aan de slag met hulp en materiaal van Elkien ****

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *