Circus Bossle brengt klassiek familiecircus in Wijnjewoude!

WIJNJEWOUDE/URETERP – Maar liefst vijf generaties van de Internationale circusfamilie Bossle reizen er mee met deze bonte karavaan. In ieder dorp of stad vermaken zij kinderen en families van alle leeftijden met een klassiek doch vernieuwend circusprogramma.

“Zolang er kinderen geboren worden, zal er circus zijn”, aldus het echtpaar David en Tunita Bossle. Zij vormen de directie van Circus Bossle. Beide komen uit echte circusfamilies, die al vele generaties met het circus onderweg zijn. Zo’n 10 jaar geleden vonden ze de tijd rijp om samen met hun kinderen een eigen circus te beginnen. Het circus presenteert zich als het gezelligste circus van Nederland!

Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klinken als een prachtige Palamino-hengst de piste binnen komt draven. Naast paarden zijn er pony’s, ezels, lama’s en zelfs een dressuur met dwerggeitjes.

Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns komen meerdere keren de tent binnenrollen om jong en oud te laten gieren om hun grappen en grollen. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde. Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn al vanaf slechts € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere speeldag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels en scholen in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.

De voorstellingen in Wijnjewoude vinden plaats op de Te Nijenhuiswei op dinsdag 25 juli om 17.00 uur en woensdag 26 juli om 15.00 uur. De voorstellingen in Ureterp vinden plaats op het parkeerterrein van Sporthal De Wier op vrijdag 28 juli om 17.00 uur, zaterdag 29 juli om 15.00 uur en zondag 30 juli om 14.00 uur. Meer informatie? Zie de website www.circus-bossle.nl en Facebook www.facebook.com/circusbossle

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *