FEEST 2017

Nieuws van het dorpsfeest

Wat was het een prachtig feest! Wij hebben van jullie allemaal genoten.
En natuurlijk was het dorpsfeest niks zonder haar vrijwilligers…daarom hebben we ook alle enthousiaste helpende handjes weer even in het zonnetje gezet tijdens een gezellig avondje in de Swingel. Een avond waarop we met z’n allen konden terugkijken op een fantastisch dorpsfeest 2017.

En nu kijken we weer vooruit. Na dit feest verlaten maar liefst 3 vrijwilligers het bestuur. We zullen Theo, Gerard en Jelle en hun tomeloze inzet zeker gaan missen. Met drie vertrekkende bestuursleden zijn we nog wel op zoek naar versterking…dus mocht je je geroepen voelen, schroom niet en meld je bij één van de bestuursleden.

2018
Wij gaan ons alvast buigen over het feest voor volgend jaar…dus houd 13 t/m 16 juni 2018 alvast vrij in je agenda.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *