Manuel en Janny stoppen in de Swingel

Begin van dit jaar begonnen Manuel en Janny enthousiast als beheerders van de Swingel. Het spijt hen en ook het bestuur bijzonder, dat het ons niet heeft gebracht wat we ervan verwachtten. Ondanks de grote inzet en alle uren, die ze erin gestoken hebben, leverde het de beheerders niet een inkomen op, waar ze van kunnen rondkomen. Daarom gaat Manuel zich weer volledig richten op zijn rijschool. Er is weer ruimte om bij hem te lessen. Met het bestuur van de Swingel was de samenwerking heel plezierig, maar in goed overleg en met wederzijds begrip is besloten de samenwerking te stoppen.

Het bestuur zoekt op dit moment naar een nieuwe opzet om de Swingel weer te laten bruisen. Er is een renovatieplan bij de gemeente ingediend. Een belangrijk onderdeel daarvan is het inrichten van een fitness ruimte. Op die manier hopen wij weer meer Wijnjewoudsters naar de Swingel te trekken. Meer bewegen is goed voor de gezondheid en ook voor de contacten met dorpsgenoten. Het lijkt in de huidige tijd niet goed mogelijk om als beheerder(-sechtpaar) om met de exploitatie van de Swingel voldoende inkomen op te bouwen. Waarschijnlijk zal een deel van het beheer door vrijwilligers moeten gaan gebeuren. Het bestuur werkt hard aan een oplossing. Mocht u over de toekomst van de Swingel ideeën hebben, wij horen het graag. (voorzitter 06 12996778; secretaris 06 28644526)
Ondertussen gaan de geplande activiteiten gewoon door en kunt u uw feest of partij ook in de Swingel organiseren. Noteert u alvast in uw agenda Wijnjewoodstock, op 14 oktober a.s.
Contactpersoon voor boekingen is vanaf 1 augustus a.s. mw. A. de Haan. Ze is te bereiken via het telefoonnummer van de Swingel, 0516-480741.

Het bestuur van MFC De Swingel.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *