Meezingfeestje bij de koepel

Als start van het nieuwe seizoen organiseert het koor op woensdagavond 6 september een vrolijk zangfeestje rond de muziekkoepel. Bekende liedjes voor ‘de jeugd van toen’ met een Belgische doedelzak, beetje cabaret en gezellige gekkigheid staan op het programma. Ook het Wijnjeterper klokkenlied zal niet ontbreken.
We zien voor ons een mooie nazomeravond op het koepelplein met vrolijk meezingende mensen oud en jong. ‘André Rieu-achtig’ maar dan anders.

Wij zorgen voor zitplaatsen, statafels en wat lekkers. En mocht het weer wat minder zijn, geen nood er zijn partytenten. Gaat het die avond toch flink regenen dan verplaatsen we het feestje gewoon naar MFC De Swingel.
Neem een lekker warm vest of een plaid mee. Het programma duurt waarschijnlijk ruim een uur. Je kunt komen en gaan wanneer je wilt, dus kom gerust even snuffelen aan de sfeer en beleef het koor eens van haar olijke kant.

Het meezingfeest is mogelijk dankzij de medewerking van PB en de werkgroep Kom Erbij.
Vervoer gewenst? Bel even met Griet Bergsma (0516 481007).

Een hartelijke groet van het koor en graag tot ziens op
woensdag 6 september om 19.30 uur bij de koepel.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *