Mindfulness Yoga

In een mooie en fijne ruimte op een prachtige locatie aan de Finne, op het erf van de familie Droogh starten op dinsdagavond 12 en woensdagochtend 13 september de Mindfulness Yoga lessen. Deze series van 14 lessen lopen tot aan de kerstvakantie.

Op donderdag 14 september start de cursus “Mindfulness: een introductie”. Deze cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten en loopt tot aan de herfstvakantie.

Over “Mindfulness: een introductie“. De bijeenkomsten van anderhalf uur zijn bedoeld als een ervaringsgerichte introductie tot mindfulness. We gaan niet zo zeer over mindfulness praten, dat wordt immers al overvloedig gedaan, maar we gaan mindfulness beoefenen en zo de betekenis ervan ervaren. Deze cursus kan een opstap zijn naar het volgen van de 8-weekse MBSR-training (Mindfulness Based Stress Reduction) zoals deze is vormgegeven door Jon Kabat-Zin.
In iedere bijeenkomst komen basiselementen en oefeningen uit deze training aan bod. Een deel van de avond wordt besteed aan Mindfulness Yoga.

Mindfulness Yoga is de meest verstilde vorm van Yoga waarin we met aandacht subtiele lichaamsbewegingen en yogahoudingen uitvoeren. Zo verkennen we de mogelijkheden én de grenzen van ons lichaam en leren we luisteren naar de signalen die ons lichaam geeft.
Bewegen met aandacht, werken met je ademhaling, vertragen en verstillen hebben een weldadige uitwerking op lichaam en geest.  En… je levert op deze manier een actieve bijdrage aan je gezondheid en welzijn!

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met Joyce de Rozario.
Email: joyderoza@gmail.com

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *