Het nieuwe gezicht van café Van der Weij

Dennis Kramer is de nieuwe uitbater van dorpscafé Van der Weij. Alweer een kleine maand staat hij achter de bar van het café en runt hij de snackbar. Dennis straalt uit dat hij vast van plan is er een succes van te maken.

Het café is open op woensdag tot en met zondag vanaf 4 uur. Op die dagen is ook de snackbar open van 5 tot 8 uur voor een frietje, frikandel, kroket en andere snacks. In de weekends wordt Dennis geassisteerd door Erwin Oenema, Esmée Paulusma, Anita Veenstra en dochter Romy Kramer.

Op dinsdagavond – eens in de 14 dagen – is het café de thuisbasis voor de nieuwe dartclub ‘Smieters fan Wynjewâld’. Het café is dan ook open voor het publiek, dus kom rustig eens kijken onder het genot van een pilsje. De Smieters gooien in competitieverband. De eerstkomende wedstrijd is op 3 oktober a.s.

Wat natuurlijk gebleven is, is dat er eens in de drie weken op de woensdagavond wordt geklaverjast.

Dennis heeft er zin in en heeft onder andere plannen om de snackbar te verfraaien. Ook wil hij regelmatig iets doen met muziek. Daarbij denkt hij – na de geslaagd pubquiz eerder dit jaar – ook aan verdere samenwerking met X-events. Op zaterdag 4 november komt troubadour Rintje Kas naar het café voor een optreden.

Volg café Van der Weij en Dennis op facebook.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *