ODV ZM – Friese Boys

ODV ZM 1 – Friese Boys

Ruststand 2-1
Eindstand 6 – 2
Wedstrijdsponsor: Veneboer Sport Drachten

Helaas van de zaterdamiddagafdeling in de SA van afgelopen week geen stukje.

De doelstelling voor het nieuwe seizoen is door trainer Theo Los op de trainingsdag, duidelijk uitgesproken. Meedoen voor een periode en eindigen bij de bovenste. Kort maar duidelijk.
In de bekerwedstrijden ging het nog een beetje moeizaam. 2 x winst en 1 x gelijk. Dit houdt echter wel in dat ODV met 7 punter door is naar de knockoutfase.

Vandaag de 1e wedstrijd van het seizoen 2017-2018 in de 4e klasse C.
Tegenstander is Friese Boys uit Kollumerzwaag. Voor ons een onbekende tegenstander. In het beging was het nog aftasten. Door een foutje van onze doelman komt de tegenstander in de 10e minuut op 0-1. Echter een paar minuten later is het Thomas vd Lei die de gelijkmaker binnen schiet. ODV blijft de betere voetballende ploeg. In de 35e minuut is het Joop Welfing die voor de 2-1 zorgt. Buitenspel of niet is vanaf onze kant niet te beoordelen. Scheidsrechter wijst echter het vlagsignaal af.
Na de thee hetzelfde spelbeeld. ODV blijft de betere ploeg. In de 50e minuut tekent Joop zijn 2e treffer aan. Een paar minuten later is het voor Friese Boys over. Niels Hylkema schiet op prachtige wijze een vrije trap in de linkerbovenhoek. 4-1
Ook Robin Kiers doet een duit in het zakje. In de 56 schiet hij verschrikkelijk hard de 5 -1 binnen en in de 64 minuut zorgt hij, nadat in de 62e minuut Fries Boys middels een 2e doelpunt nog wat hoop creëert, de 6-2 binnen zodat de 3 punten definitief in Wijnjewoude blijven.
Al met al een verdiende overwinning en als Friese Boys iets ondernam richting onze goal stand daar Niels vd Meer.
Zaterdag 30.9 op bezoek bij een oude bekend. ODV speelt dan om 15.00 uur in en tegen Rottevalle.

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *