Vrolijk koepelfeestje

Het was frisjes, maar droog en dus waren de omstandigheden prima voor een gek koepelfeestje. Het koor had besloten om de eerste repetitieavond te besteden aan een zangfeestje voor het dorp. Aangevuld met gastspelers Lieve en Paul uit het Belgische Leuven en met gitaarondersteuning van Sip Visser werd het een gezellige boel op het Koepelplein.

Het programma bestond uit een potporie van liedjes zoals: Hou je echt nog van mij Rocking Billy, De Driekusman, Wat ruist daar door het struikgewas, Je bent niet hip, Het land van Maas en Waal en Guus kom naar huus, met solo’s van ‘Wobbel en haar boerenfeintsje’. Een aantal van de liedjes waren bewerkt door Wieke Haarsma.
Ook ‘De Weinterper Klokken’ en ‘Ode aan Duerswâld’ van Swaantsje Duursma-Monderman stonden op het gelegenheidsrepertoire.

Paul en Lieve verzorgden enkele mooie Vlaamse bijdragen op hun bijzondere instrumenten: twee hommels en een Belgische doedelzak. En Paul gaf een demonstratie vaandelzwaaien. Een originele start van het nieuwe seizoen!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *