Wijnjewoodstock

Nog twee weken en dan gaan we los in De Swingel met een superleuk muziek evenement genaamd: Wijnjewoodstock!

Na een succesvol “Proost” in café Van der Weij hebben we de smaak goed te pakken, wat een enthousiaste berichten hebben we op dit evenement gehad!! En wat zijn we hier trots op, voor ons reden genoeg om door te gaan om Wijnjewoude (en omstreken) op de been te krijgen en dat het gewoon super leuk is om een feestje van X-Events te gaan bezoeken.

Wijnjewoodstock, waarom? Dit is een feest voor iedereen, jong en oud(eren). Er word een spectaculair podium gebouwd en de zaal wordt ook een beetje “woodstock” ingericht. We trappen af met de band Hijack. Easy listening en heerlijke swing muziek. Onze 2e artiest is niemand minder dan Piter Wilkens! Eigentijdse muziek in eigen taal, en Piter is een uitstekende sfeer maker! Als laatste band de eigenzinnige popband TjusterRocksum uit Donkerbroek…..dat is altijd feest met deze band, heerlijke jaren 80 en 90 popmuziek met eigen sausje. Als dit geen leuk feest word weten wij het ook niet meer…….het wordt geen feest als jullie er niet bij zijn! Dus, wie houd je tegen? Wij begroeten jullie graag op 14 oktober a.s. vanaf 21:00 uur in de grote sportzaal in De Swingel.
Intree: € 10,00 pp.

Het X-Events team: Hillie, Leendert, Christianne, Reinder en André

Deel dit bericht

1 reactie

  1. Pingback: Project X-mas Wijnjewoude - Bakkeveen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *