Berichtje van KOM ERBIJ

Een beetje verlaat toch nog een verslagje én een paar foto’s van de lunch met KOM ERBIJ. Deze vijfde bijeenkomst van KOM ERBIJ was op de zonovergoten maandag van de 28e augustus. Er schoven maar liefst 25 dorpsgenoten aan, aan prachtig gedekte tafels.
Het geroezemoes moet vast gegaan zijn over het lunchbuffet dat klaarstond. Een overvloed aan zelfgemaakte salades, sandwiches, soepen, smeersels en veel broodheerlijkheden waar de bakkers van Van der Molen hun steentje aan hadden bij gedragen.
Ondanks de vakantietijd waren deze dag onze vrijwilligers weer aanwezig om alles op rolletjes te laten lopen. Kortom een onvergetelijk heerlijk samenzijn op deze prachtige dag in MFC de Swingel.

De laatste drie maanden van dit jaar staan de koffieochtenden gepland op de maandagochtenden 23 oktober, 20 november en 11 december van 10.00 uur tot 11.30 uur.
Houd je de posters die we her en der ophangen in de gaten voor eventuele extra informatie?
23 oktober gaan we in de weer met de sjoelbak en andere spellen (geen kosten) en voor 20 november staat een morgen met liedjes uit de oude doos gepland.
Iedereen is welkom, maar bel als je komt wel even met Alie 0516 481307 of Lydia, 06 37552518.
En zoals altijd: ben je slecht ter been en wil je wel graag komen, we halen je en brengen je weer thuis.

Tot dan, of eerder in ons zo bijzondere dorp.
Namens werkgroep KOM ERBIJ,
Lydia Huisman.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *