Herfstactie Urker Zeevishandel

Sinds enkele weken staat op dinsdag bij SPAR Bosch de kraam van de Urker Vishandel ‘Fish Food’ van Harm en Janneke. Inmiddels weten al velen in het dorp hen te vinden. Elke dinsdag vanaf een uur of elf kan je er terecht voor een haring, een portie kibbeling, een lekkerbekje of een van de heerlijke vissalades. En ook in verse zelf te bereiden vis is er een ruime keus! Zelfs fish & chips staat op de kaart!

 

Aanstaande dinsdag 24 oktober is het herfstvakantie en dus doen Harm en Janneke dan iets speciaals voor de vrije schooljeugd: Bij aankoop van een familiezak kibbeling krijgen de kinderen die dag een leuke attentie! Dus kom lekker kibbeling halen en neem de kids mee!

En wil je van te voren iets bestellen? Bel dan op maandag met 06 22380250. Je bestelling staat dan dinsdag voor je klaar.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *