ODV – VIOD

ODV ZM 1 – VIOD

Ruststand 2-1
Eindstand 5 – 3
Doelpunten: Joop Welfing 4 x en David Veninga 1 x
Wedstrijdsponsor: JAKO Sportkleding.nl

Vandaag een wedstrijd tegen een oude bekende. Negen seizoenen geleden voor het laatst tegen gevoetbald. Aan die wedstrijden zitten geen goede herinneringen. Uit verloren we met 9 of 10 nul en thuis gingen we met 0 3 de boot in. In dat jaar werd VIOD fluitend kampioen van de 5e klasse. Maar vandaag een nieuwe wedstrijd en nieuwe kansen. De wedstrijd begon aftastend. VIOD had wat meer balbezit maar deed daar te weinig mee. Tevens werden ze bijna in het zadel geholpen door de “naïeve” manier soms van uitverdedigen door ODV. De bal mag best weleens op de slof worden genomen i.p.v. het altijd maar proberen het voetballend op te lossen. Soms moet je wel. Ondanks dat VIOD meer balbezit heeft komt ODV op voorsprong. Een scherpe counter wordt door Joop keurig afgemaakt. 1-0 Even later moet Joop ook de 2-0 maken maar daar steekt de keeper een stokje voor. Toch komt ODV op deze voorsprong. Door een goed genomen vrije trap, welke via een 2e schijf keurig voor het doel wordt gebracht is het wederom Joop die de bal in het netje doet verdwijnen. Een paar minuten voor de pauze komt VIOD terug in de wedstrijd. Niet goed verdedigen leidt tot de 2-1. Na de rust eenzelfde beeld. VIOD meer balbezit maar een effectiever ODV. David maakt er keurig 3-1 van en dan denk kat in bakje. Echter is het VIOD die zich terug knokt tot 3-3. Het wordt zelfs 3-4, doordat de bal uit de corner de achterlijn heeft gepasseerde wordt dat doelpunt, terecht, afgekeurd. Het is ODV dat in het laatste kwartier toeslaat. Vanaf de kant leek het wel of de verdediging VIOD er doorheen zat. Via nog 2 x Joop komt de eindstand van 5-3 op het scorebord.
Zaterdag 14.10 op bezoek bij wederom een oude bekende. Wij spelen dan uit bij ASC 75. Wedstrijd begint om 14.00 uur.

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *