Ruststand 1 – 0
Eindstand 1 – 2
Doelpunten ODV: Joop Welfing 2 x

Vandaag de uitwedstrijd naar een oude bekende ASC – 75 (Augustinusga Surhuizum Combinatie).
Om 14.00 werd er afgetrapt. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Toch kreeg ODV de grootse kans, echter Joop werd, al dan niet terechts, 2 x teruggefloten voor buiten spel. Toch is het ASC dat op voorsprong komt. In de 23 minute krijgen ze op de 16 een vrije trap. Ondanks dat Niels er nog goed bij zit verdwijn het harde schot, via zijn hand, in de, voor de keeper, linkeronderhoek. ODV moet nu op zoek naar de gelijk maken. Voor de pauze lukt dat niet meer.
In de rust wordt er door Theo L gewisseld. Simon blijft achter in de kleedkamer. Voor hem komt Fokke het veld in. Met zijn snelheid sticht hij op de linkerkant veel gevaar. Het is dan ook terecht dat in de 62 minuut ODV langszij komt. ODV krijgt een terechte strafschop. Joop zorgt voor de 1-1. Enkele minuten later is het Joop die op aangeven van Fokke voor de 1-2 zorgt. Bij beide doelpunten staat de grensrechter van ASC met de vlag omhoog echter beide keren wordt het resoluut door scheidsrechter afgewezen.
ASC dringt nog wel aan echter Zonder overtuiging. Nog eenmaal moet Niels v.d. Meer als keeper handelend optreden. Via zijn hand gaat de bal tegen de lat.
ODV keert met 3 punten terug uit Augustinusga.
Na de wedstrijd nog een klein akkefietje tussen supporters van ASC onderling. Blijkbaar was er één zo gefrustreerd dat die het nodig vond om tegen enkele dames uit Wijnjewoude te zegen dat ze zich moesten schamen dat ze supporters van ODV waren. Waar dit op slaat weet niemand. Terecht dat hij dan ook door het eigen publiek van ASC op zeer verbale wijze terecht werd gewezen.