Sinterklaas bereidt zich voor

De Intochtcommissie van Wijnjewoude is al druk doende een spectaculair Sinterklaasfeest te organiseren. Om dit mogelijk te maken, doen wij ook dit jaar graag weer een beroep op jullie gulle giften. Want het is dankzij de financiële steun van de dorpsbewoners en ondernemers dat het ons ieder jaar weer lukt een prachtig kinderfeest te organiseren. Een prachtige traditie die wij uiteraard graag voortzetten. En daarom hierbij een oproep aan een ieder die het Sinterklaasfeest een warm hart toedraagt:

In de periode van 14 tot en met 28 oktober, komt iemand van uw buurtvereniging bij u langs om u te vragen voor een vrijwillige bijdrage voor van het organiseren van het Sinterklaasfeest in Wijnjewoude. Wij zullen de lijsten voor deze vrijwillige bijdragen brengen bij de bij ons bekende contactpersonen van de buurtvereniging.

Wij danken jullie allen alvast hartelijk voor uw bijdrage. Wij zullen ons best weer doen er een fantastisch feest van te maken dit jaar!

Vriendelijke groet,
De Intochtcommissie Wijnjewoude

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *