Dorpsfeest 2018

Nu de dagen weer korter worden en het weer steeds guurder, zijn wij al weer druk bezig om het feest van volgend jaar in elkaar te zetten. Het feest zal volgend jaar van 13 tot en met 16 juni plaatsvinden en we zullen hier in de Bân en op de website van tijd tot tijd een tipje van de sluier oplichten.

We beginnen met een bestuurlijke mededeling. Nadat we in juli afscheid genomen hebben van een aantal bestuursleden, kunnen we nu melden dat we in Jan de Vegt een goede aanvulling op ons team hebben gevonden!

Verder wilden we een oproep doen. We willen graag van de zaterdagmiddag weer een gezellige familiemiddag maken. Wij zijn daarvoor op zoek naar bedrijven, verenigingen, hobbyisten of andere initiatieven die graag hun producten en/of lekkernijen aan de man willen brengen. Dus heb je zin om zaterdagmiddag 16 juni 2018 er samen met ons een gezellige middag van te maken. Geef je dan nu op via sdww@live.nl.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *